tirsdag 16. september 2008

Jeg er trøtt

Jeg føler selv jeg lever et veldig hektisk liv for tiden (selvsagt ikke sammenlignet med mine übertravle foreldre), og det gjør at jeg blir litt sliten og trøtt. Jeg pendler mye mellom Kristiansand og Flekkefjord, og det forundrer meg hvor sliten man kan bli av å bare sitte på en buss. Men det blir altså jeg.

Nå har det vært fire helger på rad der det var spekket med program, så jeg gleder meg veldig til å bare være i Kristiansand til helgen og slappe av. Og feire BURSDAG! :-D Hurra for meg som fyller mitt 22. år. Jippi! Vet ikke helt om jeg liker å bli 22, men jeg må jo helst bli eldre i takt med alle andre jeg kjenner, f eks Marius. Så det er vel greit, da. Men jeg gleder meg mer til jeg blir 23. Det er et tall mer etter mitt hjerte.

I morgen kveld skal jeg på nattevakt. Derfor hadde jeg tenkt å prøve å holde meg våken en stund utover natten nå, slik at jeg kommer litt inn i nattevåksrytmen. Det viste seg å ikke være spesielt enkelt, siden jeg er STUPtrøtt og helst bare vil lukke øynene igjen og sove. Men ikke enda. Bare snart.

Vivian giftet seg for litt over en uke siden, og det var et vakkert og vellykket bryllup. NYDELIG brudepar, deilig mat, fine taler, god atmosfære - i det hele tatt. Jeg lærte mye, og det var en fantastisk dag.

Min kusine Nina konfirmerte seg i helgen som var, så da ble det ny tur til Østlandet. Vi fikk kombinert det med å treffe fraflyttede sørlandsvenner, og det er alltid stas. Det ble særdeles lite shopping, men noen nye fliseklemmer er alltid greit.

Nå MÅ jeg sove. Jeg er så trøtt at jeg nesten er kvalm. Håper dere alle sover trygt og godt, for nå er det seint på natten.

2 kommentarer:

Audun Westad sa...

Flink Hannababy som kan holdes seg våken :)

Anonym sa...

He, he. Sånn omtrent min normale leggetid... ;-)

Men til å være hardbarket a-menneske imponerer du stort! :-)

Stå på min skjønne!