onsdag 17. september 2008

Vi kan vel egentlig bare konkludere med at nattevakter er noe veldig kjipe greier. Det gikk ganske greit å holde seg våken, men natten var ganske lang. Ni og en halv time er lenge. Men du og du, hvor godt det var å legge seg når jeg kom hjem!

I dag har Stine og Sarah laget middag og dessert til meg. Jeg er heldig som bor med sånne snille mennesker! Stine og jeg har sett "Foreldrefellen", og jeg har spist yoghurtnøtter. Altfor mange, om jeg skal få si det selv. Vi hadde egentlig planer om en joggetur, men det var ikke mulig. Kroppen min sa plent nei. Kanskje i morgen?

Det skjer ikke så mye i Flekkefjord. I hvert fall ikke for meg. Jeg har kommet inn i en veldig slapp modus her borte. Leser ekstremt lite, utsetter alt som heter oppvask og klesvask og husvask i det lengste, og det er ikke bra! Nå som jeg skal gifte meg, må jeg jo bli flink husmor. Skulle ønske det fremdeles fantes husmorskoler i dette landet. Det hadde vært meget nyttig for meg!

Ellers bekymrer jeg meg ganske mye over jobbsøking og den slags type ting som jeg må sette igang med når jeg er ferdig utdannet. Jeg er egentlig ganske redd for at jeg ikke skal få jobb.

Storesøster kommer til Sørlandet etter jul, og det blir gode, gode greier. Jeg gleder meg VILT og IHERDIG til å igjen bo i nærheten av min beste og eneste søster. HURRA! :-D

Lillebror reiser til Amerika i morgen. Lykke til, og ha det supert! :-) Vi sees til jul.

Jeg er trøtt, men på en veldig merkelig måte. Tror ikke nattevakter er noe for meg.

2 kommentarer:

Fru Irene, ho pene sa...

Imponert over oppdateringene her!
Skal søte Ida Elisabeth til sørlandet, sier du? Hvorfor det? :) Det liker jo sørlandet godt.

Og jobb kommer du til å få. Husk at vi ikke trenger å bekymre oss for morgendagen, kjære. Dessuten ordner alt seg for snille piker - og du er jo en av de snilleste!

Jeg er kjempeglad i deg!

Anonym sa...

Du må oppdatere linken til siden min! Ny side, ny link!