torsdag 9. oktober 2008

fLeKkeFJoRd iGJen

Nå er jeg tilbake i Flekkefjord. Once again. Denne høsten har jeg liksom ikke rot noe sted. Det vil si, rot har jeg både i Flekkefjord, Bergen og Kristiansand, men jeg tenkte på røtter. Jeg vet ikke helt hvor jeg bor. Å bo to steder på en gang er ikke bare slitsomt, men også veldig upraktisk og lite oversiktlig. Det blir vanskelig å vite hvor ting befinner seg, og dermed er det lettere å glemme ting når en skal pakke. En tror kanskje noe ligger i Kristiansand og pakker det derfor ikke, men når en kommer til Kristiansand, skjønner en at det ligger i Flekkefjord.

Ellers reiser min kjære samboer Stine tilbake til Stavanger i dag. Hun er nå ferdig med sin siste praksisperiode og begynner å jobbe som sykepleier til uken. Gratulerer! Men du blir savnet...

Jeg har prøvd brudekjoler i Bergen, og det er noe av det gøyeste jeg har gjort på lenge. Og så fant jeg verdens fineste kjole. Gleder meg noe så voldsomt mye til bryllupsdagen vår! :-D Det blir en dag med mye glede. Men mest gleder jeg meg til å være gift. Å være Marius sin kone.

Jeg har i grunnen ikke mye spennende å fortelle. Livet går sin gang, og jeg har snart bare fire uker igjen i Flekkefjord. Det vil også si at det er snart bare fire uker til jeg reiser til Botswana. Det er ikke lenge!

2 kommentarer:

Audun Westad sa...

Uten å ha vært i Botswana før, så tror jeg ikke de har så mye annet å by på enn hva du kan finne i Flekkefjord ;)

Hanna Grethe sa...

Haha...