fredag 20. juni 2008

I morgen er Bergen-tiden over for denne gang. Jeg vender meg igjen mot sør og mot Kristiansand. Det har vært godt å være hjemme, og jeg har truffet veldig mange koselige mennesker jeg er glad i. Mandag begynner jobbingen, og det er litt rart å tenke på. Merkelig å plutselig stå opp tidlig og gå på jobb. Men det blir nok bra! Jeg er litt bekymret for armene mine med tanke på å vaske leiligheter og senebetennelser, men stoler på at Jesus vil passe på meg og beskytte meg fra å bli dårlig i armene. EM er snart over, og Portugal er ute - til min STORE sorg. Ikke mer Deco... BUHU! Så nå vet jeg ikke helt hvem jeg skal heie på. Det føles litt rart. Lurer på om jeg skal velge Tyrkia - dette mesterskapets store overraskelse, som Nils Johan Semb sier det så fint. Kvartfinalen i kveld var helt sprø, og jeg blir ikke enig med meg selv om jeg syns Tyrkia fortjener å være videre til semifinale. Men - sånn er det blitt, og det blir spennende å se når de møter Tyskland. Fotball er virkelig veldig artig!

Ellers? Joda. Jeg har vært på kino et par ganger (romantiske komedier), spist mye ute (brukt mye penger), vært i bryllup til Elise og Øystein (VAKKERT), kjøpt ny kjole, spilt piano, spist snop, drukket cola, spist popcorn, vært i Pionerkirken, vært i fotballbursdag, besøkt Silje på Marøy, strøket klær, hørt på Lisa Børud, vært på båttur og badet to ganger, lest flere bøker om jødene og krigen, lest "If you could see me now" av Cecelia Ahern, kjøpt en gammel kakeboks på NMS gjenbruk her i Bergen, ledd, grått, snakket med Marius i telefonen, klippet håret mitt hos frisøren (det er DYRT!!!), kjøpt "Brødrene Løvehjerte" på Fretex, kjøpt ny mascara (har egentlig kjøpt en del ting - ikke rart pengene går...), og så har jeg vært i sentrum av Bergen og tenkt på hvor utrolig glad jeg er for at jeg kommer akkurat fra Bergen. Det er jeg veldig stolt av og glad for.

Nå kommer jeg tilbake til Kristiansand på søndag. Det blir fint, det også.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gleder meg til å se deg neste helg :)

Anonym sa...

Også en ting til, hvordan likte du den nye boka i forhold til "P.S. I love you"? :9

Philip Fodgaard sa...

hmm... Når man bruker penge, er det jo bra man kan tjene noen. Har jobbet 47 timer i denne uka. Skjønte ikke helt, hvorfor jeg var sliten, før jeg så min timeliste. ;)

Hanna Grethe sa...

Cecilie: Gleder meg til å se deg også! :-) Jeg likte bedre "P.S. I love you", men denne var veldig annerledes, så litt urettferdig å sammenligne. Denne var mer spesiell, på en måte... Men jeg tror jeg kan anbefale den! :-)

Philip: Du må ikke jobbe deg i hjel! Vi sees også på lørdag. Hurra! :-)