fredag 4. juli 2008

Fridag

I dag har jeg fri fra jobben. Deilig! :-) Jobbet tre vakter forrige uke, og denne uken har jeg til nå jobbet fire. Og så skal jeg jobbe i helgen. Da er det deilig å ha fredagen fri! :-)

Jeg har vært i bryllup til Irene og Audun siden sist. Utrolig koselig!!! Irene virkelig STRÅLTE av lykke hele dagen, og jeg felte mine første tårer allerede da hun kom inn kirkedørene arm i arm med pappaen sin. Det rører meg veldig å se at min gode venn er SÅ lykkelig! :-) Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk være med og feire den dagen.

Jeg trives godt med jobben. Det er mye hjemmehjelpsoppdrag, noe som jeg gjorde lite eller ingenting av da jeg var i praksis i hjemmesykepleien. Jeg har alltid mislikt sterkt å vaske gulv, men nå begynner jeg faktisk å like det! :-) Det er noe tilfredsstillende med å se all driten som en har fått vekk fra et gulv. Jeg liker å gjøre det fint hos folk! :-) Skulle ønske jeg var like glad i å gjøre det fint på mitt eget rom... Jaja. En ting om gangen!

Kristiansand er badet i sol og varme om dagen, og jeg nyter det! :-) Min fridag kommer nok til å bestå av mye ligging i solen. Og så har jeg planer om å lese ferdig den sjette Botswana-boken min om Mma. Ramotswe. Hurra for de bøkene, må jeg bare si! Fantastisk!!!

I går var Live og jeg på besøk hos Vegard og Philip. Vi spilte Ligretto, og jeg vant to av tre ganger! :-D O, lykke... Vi hadde også en lang god prat om livet. Jeg er takknemlig for å ha så gode venner! Det var en god kveld.

Nå må jeg gå og spise frokost.
Og så er det ut for å steike seg! :-)

Ha en velsignet dag, hver og en.

2 kommentarer:

- viV - sa...

Min kjære Hanna:-)Jeg gleder meg til du kommer på besøk!!! Bra å høre at du har det så bra:-)

Hanna Grethe sa...

Og jeg gleder meg til å besøke deg! :-D