tirsdag 6. november 2007

kjære tid og hoiameg og javel og se der og kjære vene

tiden går fort. jeg klarer aldri å bli enig med meg selv nå i disse tider om jeg vil at tiden skal gå fort eller seint frem mot jul. ettersom jeg har to eksamener 7. og 13. desember og ikke har lest spesielt mye til nå, er det flott hvis tiden går seint, sånn at jeg får lest litt og klarer å gjøre det noenlunde bra på eksamenene. på den andre siden gleder jeg meg noe helt FORFRYKTELIG til advent og jul, og derfor vil jeg jo at tiden skal gå fort! jeg veksler mellom disse to aspektene, og dermed mellom å ønske at tiden skal gå seint og fort. det ender nok med at den går fort, for det gjør den liksom alltid.

i dag er det finale i So you think you can dance. jeg gleder meg masse! de er så flinke til å danse, disse amerikafolkene, at jeg blir bare kjempeimponert. et lite minus med denne sesongen har vært at Brian Friedman ikke har vært å se (vår alles favoritt-dommer/koreograf med krøllete hår - glemmer bare ikke den gangen han hadde rettet ut håret! HA HA HA!), men danserne har vært fabelaktig flinke, og Mary Murphy, Nigel Lythgoe, Mia Michaels, Shane Sparks, Tyce Diorio og de andre dommerne/koreografene har vært kjempefestlige. de har alle levert en god sesong, den sto til forventningene. rart hvordan en tv-serie kan vekke så mye glede og entusiasme hos meg, men So you think you can dance er virkelig bra. nok om det!

jeg tilbrakte den foregående helgen i Oslo, der min kjære søster og jeg besøkte tante, onkel og søskenbarn. kort oppsummert besto helgen av shopping (blant annet på bollywood.no på Grønland Basar), barnebursdag for min fetter som ble ni år, to filmkvelder med tante og kusiner, buss, bane, karl johan, bogstadveien, rottefilm på kino, frognerparken/vigelandsparken, gudstjeneste i Ullern kirke på søndag... en forferdelig hyggelig tur, med andre ord. og sannelig fikk jeg ikke truffet Kristin såvidt før jeg tok bussen tilbake til det kjære Kristiansand. veldig fornøyd med den helgen!

skolen er travel. enough said about that.

jeg skal snart vaske klær. det gleder jeg meg til!

jeg er litt sliten. men Jesus passer på meg.

Jesus passer på meg
Jesus passer på meg
Jesus passer på meg nå
Han er alltid hos meg
Tenker stadig på meg
Det kan jeg bare stole på

- Lisa Børud -

3 kommentarer:

Fru Irene, ho pene sa...

Lisa Børud er en slager!
Det samme er klesvask!
Og husk - Jesus er en energikilde utenom det vanlige. Kombinasjonen av Jesus og Lisa Børud-sanger gir i alle fall meg energi!

Jeg liker deg, HELLAR!

Philip Fodgaard sa...

Fornøyd med hvem som vant...
Jeg hadde vanskelig ved å holde masken, da dere så at det måtte bli en gutt, når jeg viste det ville bli en jente...

Hanna Grethe sa...

irene: liker deg også!:)

philip: ja, det var stas med en jente. for min del var det nesten litt det samme hvem som vant - likte dem godt, alle fire!:)