søndag 16. september 2007

nå var det plutselig veldig lenge siden jeg hadde skrevet noe her. så her kommer en liten oppdatering:

forrige helg var jeg i Sirdal med Aud Torill. vi var på Sirdalsdagane på Kvæven, og mine forventninger/fordommer til/mot bygde-Norge ble i høyeste grad innfridd/bekreftet! det var cowboyhatter og -skjorter, Åsmund Åmli-band med skyhøy country-faktor og Setesdalsdialekt som jeg ikke skjønte noe som helst av, det var sauer i bøtter og spann, og det var øl! det var også konsert både med Christel Alsos og Sissel Kyrkjebø. og Sissel var så flink! jeg ble kjempeGLAD når hun tok den gode, gamle klassikeren "Kjærlighet". det var fantastisk! Sirdal er en nydelig plass med fine fjell og skog, og så har de blåbær! Aud Torill og jeg var ute og plukket blåbær på søndagen, og det var så koselig! så jeg reiser gjerne tilbake til Sirdal. bra plass! også kalt "ein god stad å bu". men nå er slagordet "Sirdal - meir enn ryper". og det liker jeg mye bedre. konge!

skolen er enormt travel for tiden med lange forelesninger, gruppearbeid, lesing som liksom henger over en hele tiden og - ja, i det hele tatt. skole tar mye tid, og det irriterer meg litt. men det må til. og det er jo kjekt også! veldig stas å lære om alle disse rare sykdommene som kan ramme de ulike delen av kroppen. kroppen er veldig rar. skikkelig stilig laget. så mange prosesser og reguleringsmekanismer som bare går av seg selv uten at vi trenger å tenke på dem. Gud er så flinK!:)

jeg er så glad for at jeg har så mange fantastiske venner, en super familie og en kanonbra kjæreste. livet er godt.

jeg hviler i Guds hånd, der jeg hører hjemme.

8 kommentarer:

Anonym sa...

:-)

Audun Westad sa...

godt at livet er godt, da :) sånn egentlig så er det jo det :)

Fru Irene, ho pene sa...

Sauer er fantastisk. Jeg liker sauer. Jeg liker Hannababy også. Gratulerer med brannseier i dag! Flinke de er. Jeg er stolt over at du overlevde Sirdalsdagene ;)

Hanna Grethe sa...

marius: :-)

kaosmann: ja, det er jo egentlig det!

ho pene: sauer er vittige dyr. jeg liker best de brune eller svarte. HEIA BRANN!:D ja, de er veldig flinke. det gjør godt. jeg blir GLAD!:) sirdalsdagane var en opplevelse for livet. jeg liker deg!:)

Ani sa...

Hva er galt med Åsmund Åmli-band og "litt" cowboy-faktor? Hæ?? Hæ???

Hanna Grethe sa...

æni: jeg bare ler. HAHA!

Anonym sa...

Ja, lillesøstar... der va jo kje så høg countryfaktor på fredagskvelden i d heile tatt!!! Litt skeptisk t d:) Men d va jo gudd at du hadde d gudd vertfall. Me hadde d jo egentli ganske romantisk å ideelt i bilen då me venta på Åsmund Åmli - d e fysta gångå eg he hatt "mimretid m/ skogsunderholdning" :)

Bra at eg konne hjelpa dg me å bekrefta country - fordåmman... Neste gång bli du vel me på Countryfestivalen i Seljord? Bare sånn at du he nåe å sammenlikna me :) ;) Men d ska kje du tenka på nå!

Glede meg t å få kopiera bildan som du tog på sauedagan...Men tege d ei gång når me får ti..!

Ani sa...

Hei du fagre:)
Ville bare si gratulerer så masse med dagen!!! Håpe du får/har hatt en kjekk dag:)